Asiakaskokemuksia

Olen ottanut aakkoslorut jo käyttöön päiväkodissa: Kuukkelit ( Lapin onnenlinnut eli 5-6 vuotiaat ) tykkäsivät kovasti ja nauru raikui moneen otteeseen! Joidenkin sanojen merkityksiä kyselin lapsilta ja joitakin piti heille selittää. :)

Luemme usein loruja kaikuna, jolloin lapsetkin oppivat niitä nopeammin.

Kiitos Riimikirppu!

Ystävällisin terveisin, Suvi

Kerroinko jo sen, että ollessani lastenlasteni ( Niko 5 v ja Sampo 3 v ) luona Espoossa syyslomaviikolla, luimme metsälorukorttejanne aina aamuisin sängyssä klo 6  aikoihin eteinkin Sampon toiveesta! Ja koko pussillinen ( =kaksi pakkausta) kerrallaan!

Suurin osa lorukorteista on altaalla ja ne kestää loistavasti vettä. Erityisesti perheuimarit (1-6-vuotiaat) tykkäävät, joulukortit ovat seuraavaksi vuorossa. Osa korteista on nyt minulla luokassa, olen luokanopettaja ja meillä alkoi runojakso.

Terkuin, Johanna

Rantakirppu Oy

Metsäretki lorupussi

Valloittava, suloinen lorupussi! Yksinkertaiset tunnistettavat kuvat sekä lyhyet, oivalliset lorut sopivat tutkittavaksi niin taaperolle kuin koululaisryhmällekin.


Metsäretki-lorukortit ovat kokemukseni mukaan olleet pidettyjä kaiken ikäisten lasten keskuudessa. Opetustyöhön kortit tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia.

Laadukas, kestävä ja ihana lorupussi. Suosittelen!


Emma / Leikki leikkinä -blogi

https://linktr.ee/leikkileikkina

https://www.instagram.com/leikkileikkina/?hl=fi